Våra tjänster

Resor

Skräddarsy din resa - Vi "tillverkar" inte många resor själva, men de vi gör, gör vi för att vi själva är intresserade eller tycker verkar kul. Vad vi däremot gör är resor för kunder som lämnar intresseanmälan eller kommer med önskemål, det kan gälla resor till skolresor, idrottsevenemang, bröllop, kompisgänget, firmafesten, svensexan, möhippan eller vad som helst. Vi har ofta idéer och tips att komma med.

Hör av dig för en förutsättningslöst diskussion om dina planer/idéer.

Särskilda Resevillkor 

Så här gör du:
Gå till offertförfrågan och fyll i så mycket information som möjligt, för att vi skall kunna ge dig en så bra prisuppgift som möjligt. Ni är också välkommen på telefon 0530-60032.

Taxi
Taxiresa beställs minst 24 timmar före avgång då vi inte har någon traditionell taxiservice där man som kund kan ringa och få en taxi när som helst på dygnet.
Vill ni beställa sjukresor och färdtjänst ringer Ni till Västtrafik på telenummer 020-91 90 90. Vi har 3 stycken taxibilar som tar 4 till 7 passagerare.
Barnstolar finns att tillgå. Fastpriser finns på kontoret.

Betalar gör du med med kort, swisch, faktura eller kontant.


Skolskjuts
Skolskjuts - Elevens säkerhet i första hand. Taxi Dalsland Buss AB började köra skolskjuts 1987. I dagsläget kör vi skolskjutsar i Bengtsfors, Färgelanda och Melleruds kommun. Skjutsarna körs med trafiksäkra, moderna och miljövänliga fordon.

Så här går det till att åka skolskjuts med oss:

Använda bältet? Naturligtvis! Alla bussar är bältesutrustade. För barnens säkerhet, påpekar alla förare dagligen att bältena ska användas. När eleven går på bussen hälsar vi, eleven torkar av fötterna, placerar väska el. ryggsäck under sätet och tar på bilbältet. Under morgonturerna håller vi en låg profil, inget  tjo och tjim.

Tänk på att alltid vara i god tid på upphämtningsplatsen. En minuts väntetid per elev är snart 15 minuter. När den mörka årstiden kommer är det viktigt att barnen har reflexer för att synas i mörkret. Reflexväst är ännu bättre!

Om en kompis vill följa med skolskjutselev hem, ring till kontoret för att försäkra er om att det finns plats i bussen. Eftersom bussens storlek ofta är anpassad efter elevantalet så kan vi inte garantera att kompisar får plats.

Ska inte en skolskjutselev med på morgonturen ring gärna till kontoret och meddela. Kvarglömda saker kan avhämtas vid garaget (g:a Sågverket i Bäckefors, efter skolan, mot Bäckevallen). Vi lägger i plastsäckar, förvarar någon månad, sedan går det till klädinsamlingen. Kom gärna och titta, det kommer in rätt mycket.

Telefonnummer gällande skolskjutsar:

Kontoret : 0530-60032 (vardagar 07.00-17.00)
Om ni inte får svar på kontorsnummret:
Magnus 0706-22 06 04
Kristian 0706-22 06 05
Det går även bra att lämna meddelande på SMS

Taxi Dalsland Buss AB

Skolgatan 9
668 40 Bäckefors

Kontakta oss

Telefon: 0530-60032
Fax: 0530-60429
info@taxidalsland.se

Förfrågan eller bokning: bokabuss@taxidalsland.se

Producerad av